Sajam vjenčanja u prekrasnom gradu na Dravi 29. i 30. studenog 2014.

Sajam vjenčanja u prekrasnom gradu na Dravi 29. i 30. studenog 2014.

Pripreme za organizaciju novog Sajma vjenčanja u punom su jeku i sezonu otvaraju 29. i 30. studenog 2014., već tradicionalno u prekrasnom Osijeku.

Sajam vjenčanja manifestacija je koja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, vrijedne nagradne igre, ali obiluje i dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. Sedamnaest godina tradicije dokaz je uspješnosti i kvalitete ovog projekta koji s velikom ljubavlju tvrtka Adria Media Zagreb organizira u četiri grada u Hrvatskoj: Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Stoga i ovaj put priprema pregršt zanimljivosti i događanja kako bi budućim mladencima olakšali pripreme za vjenčanje te ih upoznali s novostima iz svijeta vjenčanja.

S velikim zadovoljstvom najavljuju i nastavak odlične suradnje s nacionalnom humanitarnom akcijom „Palčić gore!”, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. Humanitarnu akciju „Palčić gore!” podržat će i brojne poznate osobe koje će u subotu, 29. studenog, u 18 sati na VIP modnoj reviji prošetati pistom uz modele i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu.

Sretni smo što se Studio Happiness na ovogodišnjem sajmu vjenčanja predstavlja kao partner sajma, koordinator modne revije i izlagač te Tihana Tomljanović kao moderator na radionicama i voditelj modnih revija.

Više informacija o Sajmu vjenčanja možete pronaći putem linka http://www.magazinvj…­-vjencanja-u-4-grada

Happy blog