Održan prvi Wedding Planning seminar za mladence u Osijeku

Održan prvi Wedding Planning seminar za mladence u Osijeku

Happiness…jedan seminar…korisne informacije…jedno popodne…posložene ideje…sretna mladenka

…komentar je to buduće mladenke polaznice Wedding Planning seminara, jedinstvenog projekta Studia Happiness, agencije za organizaciju vjenčanja. Seminar smo održali u suradnji sa divnim partnerima koji nisu štedjeli svoje znanje, iskustvo i vještine te su usmenom i vizualnom prezentacijom uvelike olakšali mladenkama organizaciju njihovog vjenčanja. Studio Happiness otkrio je ključne elemente organizacije vjenčanja, zatim smo prošetali  Hotelom Osijek i upoznali svaki dio dvorane te uživali u degustacijama vjenčanih torti i kolača, La Sposa nas je upoznala sa najnovijim modelima vjenčanica i počastila naše polaznice besplatnom probom vjenčanih haljina. Cvjećarnica Mozaik svojim cvjetnim dekoracijama dvoranu je pretvorila u mirisnu i lepršavu oazu. Uz Rosemary Weddings saznale su naše buduće mladenke i kako se ugodno družiti sa kamerom foto aparata, te zašto je rasvjeta za vjenčanja važan segment kvalitetnog videa i fotografije. Osim što su dobile popust pri kupovini vjenčanog prstenja, zlatarna Peroli upoznala je mladenke  sa tradicijom  nošenja tih blještavih ringova….i na kraju, u subotu navečer seminar su napustile sa postojanim make up-om nakon što su se prepustile u stručne ruke vizažistice Lege Artisa koja ih je upoznala sa najnovijim beauty trendovima.

Želite li i Vi čuti korisne savjete i saznati kako uštedjeti vrijeme, energiju i novac u pripremi savršenog vjenčanja, te se pri tome i dobro zabaviti, prijavite se na Wedding Planning seminar Studia Happiness.

Detalji čine razliku….

Čekamo Vas!

Program seminara kao i prijave možete pogledati ovdje 

FOTO ROSEMARY WEDDINGS

 


RIJEČI NAŠIH POLAZNIKA

Hvala cijelom timu na prekrasnom danu, brojnim informacijama i korisnim savjetima koji su nam pomogli oko raznih detalja potrebnih za uspješnu organizaciju našeg vjenčanje. Zanimljivo iskustvo koje preporučujemo!

Marina i Matej


Profesionalno…korisno…zanimljivo…jedinstveno..neprocjenjivo…savjetodavno…vrijedno

Nikolina Hrkač


Sretna sam jer sam dobila puno korisnih savjeta te saznala prednosti i nedostatke kako bi naš najvažniji dan bio SAVRŠEN! Hvala svim predavačima, bilo je prekrasno!

Maja Tomšić


Došla sam na seminar kao pratnja (kuma) svojoj dragoj prijateljici. Nisam očekivala ništa a saznala sam svašta od otvorenih, dragih i profesionalnih predavača. Nemam točan datum vjenčanja ali znam da će organizirati Studio Happiness!

Ana Ivišić

Happy blog organizacija vjenčanja Studio Happiness vjenčanja Uncategorized