Tihana Tomljanović u Osijeku je prije 8 godina osnovala Studio Happiness, Agenciju za organizaciju vjenčanja, te svojim motom “Organizator vjenčanja nekada je bio Nice to Have, danas je Must Have” nametnula nove trendove mladencima!

Iza Tihane i Studia Happiness su brojna vjenčanja i zadovoljni klijenti sa kojima gradi poseban odnos. Najvažniji dan mladenaca vrlo je emotivan i nema reprize stoga je njezin pristup individualan, uz poseban naglasak na ugodnu komunikaciju i atmosferu sa mladencima tijekom stvaranja njihovog dana iz snova.

Ova kreativna 44 –godišnjakinja često zaboravi živjeti u skladu sa svojim godinama ali to je i razlog zašto ju njezini mladenci uglavnom opisuju kao “zvrkastu tetu punu energije, uvijek 200 na sat”. S druge strane, dugogodišnjim radom na radiju kao radijska voditeljica stekla je ogromno iskustvo i ozbiljnost u radu, te izuzetne organizacijske, prezentacijske I komunikacijske vještine.

“Najsretnija sam kada moji mladenci na dan svog vjenčanja upiju svaku emociju. Za to je potrebno puno obostranog truda i povjerenja. Možda će Vam biti čudno, ali ja svim svojim klijentima kažem …. između nas mora biti klik! Povjerenje je jako važno, ako imate s tim problem neće biti dobro i bolje da ništa niti ne započinjemo, baš kao u vezi, jer i ja želim da Vaš dan bude savršen jednako kao i Vi. Do sada, svi moji mladenci su na popisu dragih ljudi u mom privatnom životu.”

“HAPPY WITH HAPPINESS”


:)